top of page

Transplantácia vlasov

Transplantácia vlasov proti plešatosti a ustupujúce vlasovú linkou

Preto sa transplantácia vlasov u mužov je najlepšie riešenie, aby znovu získal hustú srsť na hlave a nechať Bald ustupujúce vlasovú linkou a Co. konečne za nimi.

Transplantácia vlasov sa vykonáva v PHAEYDE pri Viedni a takmer bezbolestné moderných FUE vlasových špecialistov. V FUE transplantácia vlasov sú vlasové korienky prijatá špeciálna dutou ihlou a presadené do holé plochy na hlave. Kvitnúce vlasy a estetický výsledok pomoct k novému životu.

Volajte na číslo +421-904 / 455-065 alebo kontaktu phaeyde@gmail.com nás prostredníctvom e-mailu, aby sa konzultácie alebo liečby schôdzku na Transplantácia vlasov pri Viedni!

V rámci komplexného sacieho stretnutia, vrátane lekárskeho vyšetrenia (analýza vlasov), stav vlasov je určená a identifikovať príčiny vypadávanie vlasov.

Koľko robí transplantácia vlasov metódou FUE?

Náklady na transplantácia vlasov závisí od počtu požadovaných štepov a spôsob liečby (FUE, S.H.E., oholený, zarastený, šedivé vlasy). Cena transplantácia vlasov musí byť stanovená individuálne v každom prípade požadovanej hustoty vlasov je veľmi dôležité.

Spočítajte si približnú cenu transplantácia vlasov ľahko a rýchlo s našou online kalkulačke nákladov na transplantácia vlasov.

Náš technicky spôsobilý priateľský personál vám ochotne zodpovie všetky vaše otázky ohľadom transplantácia vlasov pri Viedni!

You Might Also Like:
bottom of page